Title Image

MENTORFORLØB

Har du en mentor?
En du kan sparre med og en der kan holde dig til ilden hele vejen til dit mål?

Vi har haft mange professionelle fotografer, entusiaster og billedkunstnere i mentorforløb. Det er ret fantastisk at få lov til at stå på sidelinjen og være med i processen for at finde ud af, hvilke billeder, der betyder noget og hvordan de kan realiseres, så du når i mål.

 

Mangler du nogen at snakke fotografi med?

 

Det kan være at du har det som mange andre fotografer, at du synes du er meget alene med dit fotografi. Det er svært at få oprigtig og konstruktiv kritik, svært at vide om du gør det som bringer dig videre og svært hele tiden at holde dig selv motiveret.

 

Du har drømmen om at udvikle dig, blive bedre, ændre retning. Men hvordan? Hvad skal du gøre?

 

Det er til dig vi har lavet dette mentorforløb. Dig som trænger til støtte, retning og kompetent ærlig feedback i forhold til de mål du har.

 

Sparring om alt det som du har behov for.

 

Et mentorforløb er helt personligt og vi coacher dig på de emner som er vigtige i lige præcis din udvikling. Med vores lange kombinerede erfaring fra arbejde med både personligt og kommercielt fotografi, er vi rustet til at støtte dig hele vejen.

 

Så uanset om du skal have hjælp til billedudvælgelse, proces og metode, evaluering af dit arbejde, hvordan du sammensætter en portfolio, eller har lavpraktiske spørgsmål om billedbehandling og fotografisk teknik, så får du altid kompetent vejledning og konkrete anvisninger, så du hele tiden er i god proces.

Hvordan foregår det?

Et mentorforløb strækker sig over 6 mdr og koster 12.000 plus moms. Det er ikke muligt at købe individuelle konsultationer.

Vi mødes en gang om måneden enten på vores studie på Kigkurren eller online, hvor vi evaluere din proces, snakker om de ting som optager dig, hvorefter du bliver sat i proces igen indtil næste møde. Mellem vores månedlige møder oploader du billeder eller andet materiale på vores web platform så vi kan være godt forberedt når vi mødes.

 

Er du under 25 år

Vores hjerte brænder for alle de fotografer som gerne vil udvikle sig, men i særlig grad for dem som er helt unge og ved at finde deres ben. For dig som er i den situation kan det være særlig svært at finde midlerne til et mentorforløb. Derfor tilbyder vi som noget helt særlig at du kan få 50% rabat hvis du endnu ikke er fyldt 25 år når du starter hos os.

 

Vil du også rykke med dit fotografi i 2022?

Vores mentor ordning er er eksklusivt tilbud til dig som vil investere i dig selv og dit fotografi, derfor har vi også kun en lille håndfuld personer i forløb ad gangen. Så slå til nu hvis du vil sikre dig en plads når vi starter op i august.

‘…føle og forstå mit fotografi’

 

‘Jeg har lært at fordybe mig og tænke mere over mine projekter. Det handler ikke kun om at blive færdig med et projekt, men at jeg får eksperimenteret og prøvet en masse ting af. Jeg har fået rystet posen på en rigtig god måde og jeg kan nu meget bedre føle og forstå mit fotografi.’

 

Kristina Demant, fotograf

‘…varm, vedkommende og vedholdende’

 

‘Man skal booke et mentorforløb for at blive inspireret, presset, hjulpet, højnet, få ideer og lære andres fotografiske værker at kende.

Helga er varm, vedkommende – og vedholdende. Helt sikker på, hvordan tingene skal gøres og god til at fange de ideer, jeg ikke selv har fået øje på.’

 

Inger Ulrich, fotograf