PERSONINSTRUÉR SÅ DU BRÆNDER IGENNEM!


4-ugers online forløb med livekald og personlig feedback


Lær at personinstruere, så du trænger igennem facaden uden at føle dig presset

Sommerpris kun 3999,- plus moms !

Personinstruktion – dit vigtigste værktøj som portrætfotograf!

 

Personinstruktionen er det ”hemmelige” værktøj som giver dig muligheden for at låse op for et menneske følelsesmæssigt. Personinstruktionen giver dig mulighed for at sætte din portrætperson i forskellige tilstande, så vedkommende giver dig præcis det udtryk du ønsker, autentisk og overbevisende.

 

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det på ingen måde. Mine metoder er baseret på teknikker som har været anvendt indenfor teater og film i meget lang tid. De er baseret på velkendte psykologiske mekanismer som jeg har tilpasset de særlige forhold vi arbejder under som fotografer. Er det svært? Ja! Men med den rette tilgang og vejledning kan alle lære det.

 

Hvordan foregår kurset?

 

På dette 4-ugers online forløb fokuserer jeg på personinstruktion og de personlige blokeringer du som fotograf kan opleve undervejs i en fotografering. Du skal arbejde med, hvordan du dirigerer et andet menneske ind i forskellige følelsesmæssige rum og tilstande og du får en række metoder til, hvordan du kommer derhen, hvor udtrykket mærkes ægte og vedkommende.

 

Forløbet er opbygget over min ekspertmodel STORIES, som sikre du bliver sat i proces og får maksimalt udbytte af undervisningen. Du får adgang til 7 moduler, der løbende frigives med introduktions- og undervisningsvideoer og du får stillet en række øvelser og opgaver, så du får mulighed for selv at fotografere og prøve de forskellige metoder af i praksis.

 

Hver uge har vi et livekald i gruppen, så du kan stille spørgsmål og du får adgang til en lukket netværksgruppe, så du løbende kan få feedback på din proces og dit arbejde. Forløbet afsluttes med en billedeevaluering af dine portrætter.

 

Hvad får du ud af kurset?

 

Med dette top intensive forløb i personinstruktion, vil du kunne trænge ind bag facaden på et menneske og bevidst skabe varierede udtryk og følelser i dine portrætter. Efter din deltagelse vil du kunne stå skarpere frem som fotograf, opnå større synlighed og dermed få flere kunder i din forretning.

PERSONINSTRUÉR SÅ DU
BRÆNDER IGENNEM

 

Tag med på Danmarks ENESTE kursus i personinstruktion for fotografer!

HER ER HVAD DU FÅR…

SOMMERTILBUD

Du kan vælge at betale hele beløbet samlet eller over 3 eller 6 rater

1 rate (normalpris 19.999 + moms.) à kun kr. 3.999 + moms

2 nemme rater à kr. 1.999 + moms

3 nemme rater à kr. 1.333 + moms

DET INDEHOLDER WORKSHOPPEN

HT_logo_cropped_32x44
Individuel feedback og sparring undervejs i processen
HT_logo_cropped_32x44
Metoder til at arbejde med portrættets psykologiske natur
HT_logo_cropped_32x44
Skræddersyede undervisningsvideoer
HT_logo_cropped_32x44
Udfordrende opgaver og øvelser undervejs

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE :

På 4 uger har jeg rykket mit fotografi længere end på 30 år

Hvis du vil noget med dit portrætfotografi, kommer du ikke uden om Helga Theilgaard! På de 4 ugers onlineforløb i personinstruktion har jeg rykket mit fotografi længere end de foregående 30 år. Med en kærlig og fast hånd i en fløjlshandske er jeg blevet udfordret, sat tilbage og derefter opmuntret og rost, for det jeg har rykket mit fotografi på.

Carsten Høi
Fotograf
Netop dette jeg vil i mit liv

De sidste 4 uger har været en kæmpe øjenåbner for mig. Jeg er i den grad blevet udfordret og meget mere nysgerrig på portrætfotografiet, og hvad det egentlig kan. Du har givet mig en masse, jeg både kan arbejde videre med og blive ved med at udfordre mig selv med. Jeg er uden tvivl blevet bekræftet i, at det er netop dette, jeg gerne vil i mit liv!

Viktoria R. Larsen
Fotograf
Kan nu portrættere hvem som helst

Helga som underviser er enormt dynamisk og imødekommende, men også med en god kant. Man får ikke lov til at hvile på laurbærbladene og kommer ud af sin komfortzone. Jeg har fået mange nye værktøjer til at fotografere, og nu føler jeg, at jeg kan portrættere hvem som helst

Simon Skipper
Fotojournalist
Vildt, hvad dine metoder kan

Jeg har eksperimenteret med at arbejde med personinstruktion. Jeg har aldrig tidligere haft så meget styr på min fotografering og fået så stor en variation af forskellige udtryk – det er vildt, hvad dine metoder kan

Diana Holm
Pressefotograf
Forløbet er SÅ fedt

Min model reagerede virkelig godt på personinstruktionen, og jeg kunne tydeligt se forandringerne og udtryk i ansigtet. Det her forløb er SÅ fedt og mega lærerigt.

Line Kongsted Jensen
Fotograf
Helt vildt lærerigt

Det har været ekstremt grænseoverskridende, og dermed helt vildt lærerigt! Helt klart nogle metoder jeg vil tage med videre i min udvikling, så et meget anbefalelsesværdigt forløb! Kæmpe ros.

Sille Breiner
Fotograf

Praktisk information

Antal:
12 deltagere.
Vi underviser kun i små hold, da vi vægter tiden til den enkelte deltagers proces og den personlige evaluering undervejs højt.

Sted:
Forløbet er online

Hvornår:
Personinstruktionsforløbet starter 30.aug.-26. sept. 
Du får løbende adgang til de 7 undervisningsmoduler, så du har tid til at løse opgaverne mellem hvert modul.

Ved tilmelding får du en datooversigt, så du kan se, hvornår du skal lave hvad.

Spørgsmål:
Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at ringe på 26 84 40 43 eller skrive på mail@helgatheilgaard.dk

Deltagerkrav:
Du arbejder som seriøs fotograf. Du medbringer dit eget kamera. Du brænder for at gå i detaljen med hele processen.

THEILGAARD ACADEMY

OM HELGA THEILGAARD

 

Jeg er fotograf og har igennem de seneste 15 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser – senest med udstillingen “De Rodløse – vi der er tilbage”. 

 

Derudover arbejder jeg med formidling i kunst og fotografi gennem workshops og foredrag og har hjulpet hundredevis af professionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder.


Jeg er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov og fra Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på 

 

mail@helgatheilgaard.dk 

eller 

telefon 26 84 40 43.

OM MICHAEL ELMKJÆR MADSEN

 

Jeg er fotograf og billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop.

 

Jeg er uddannet fotojournalist og har arbejdet som fotograf i over 20 år for magasiner, forlag og virkomheder.

 

Sideløbende hermed har jeg specialiseret mig i efterbehandling og retouchering af portrætter og finishing af fine-art prints til museer og udstillinger. Derudover arbejder jeg med egne værker.

 

Jeg har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

 

info@fruit-imaging.com 

eller 

telefon 31 79 94 79.