12-ugers Masterclass
12-ugers Masterclass

12-ugers top intensiv Masterclass for dig, som vil skubbe grænserne for dit portrætfotografi.

AFHOLDES SIDSTE GANG - 1 PLADS TILBAGE!

Masterclassen er et intensivt forløb på 12 uger for amatørfotografer bestående af både fysiske workshops og online møder.

I løbet af de 12 uger mødes vi otte dage over fire weekender, hvor du bliver undervist i følgende fire trin:

  • Mit personlige billedsprog
  • Lysets magi
  • Det intime portræt
  • Photoshop for portrætfotografer
Antal deltagere
8
Hvornår

30. sept. - 10. dec.

Alle datoer - Klik på pilen og se alle dagene
Hvor

Frederiksborggade 20B, 3. th.

1360 København K.

Pris

SÆRPRIS 11.999 KR. + MOMS

Beløbet kan betales over 1,3, 6 eller 12 rater

Deltager krav

Du er amatørfotograf, der elsker at tage portrætter.

Du medbringer dit eget kamera.

Du brænder for at gå i detaljen med hele processen

Praktisk information

Skal jeg medbringe mit eget lysudstyr?

Nej, alt udstyr på nær kamera stiller vi til rådighed. Har du selv lamper er du selvfølgelig meget velkommen til at tage dem med

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til vores 12-ugers Masterclass eller er i tvivl, om det er noget for dig, så ring endelig på 26 84 40 43 eller skrive en mail på helga@theilgaardacademy.dk.

Tilskud og betaling

HER ER HVAD DU FÅR:

• 12-ugers intensiv Masterclass med 8 dages workshops fordelt over 4 weekender inkl. lækker forplejning (19.999,-)

• 3 livekald (2.999,-)

• Support netværks Facebook gruppe (999,-)

• Adgang til billedplatform (497,-)

• BONUS #1 Guide ‘10 forførende fotografiske opgaver’ (værdi 499,-)

• BONUS #2 Online foredrag STORIES (værdi 797,-)

• BONUS #3 Opfølgende 1-1 online coaching session (værdi 1.499,-)

VÆRDI I ALT 28.771 KR + MOMS

DU BETALER…

SÆRPRIS 11.999 KR. + MOMS

BELØBET KAN BETALES OVER 1, 3, 6 ELLER 12 RATER.

Prisen inkluderer kursusafgift, lækker frokost med salater eller sandwich, eftermiddagssnack, vand, kaffe og the.

Hvorfor bør DU seriøst overveje at deltage?

Du ved allerede, at evnen til at fotografere portrætter, der brænder igennem og skiller sig ud, er et ‘must’, hvis du vil være synlig som fotograf i dag.

Det er en af de vigtigste færdigheder, du skal udvikle, hvis du vil udvikle dit fotografi.

Denne workshop giver dig alle de grundliggende kompetencer, der er nødvendige, hvis du vil videre med dit portrætfotografi og skabe en unik profil for dig selv!

Så spørg dig selv …

Er kvaliteten af dine portrætter i top?

Eller er der plads til forbedring?

Vil du udvikle din egen unikke tilgang, styrke din visuelle signatur og sikre et markant løft i udtrykket i dine portrætter?

Og ønsker du at blive (endnu) skarpere til at fotografere fortællende portrætter, der brænder igennem, skiller sig ud – og er meget personlige?

Modul 1
Mit personlige billedsprog
Mit personlige billedsprog

Vi starter workshoppen med et personligt portfolio review, hvor vi finder de unikke elementer i dit arbejde, og giver dig input til, hvordan du skærper dit fotografiske blik og udvikler din personlige stemme.

Undervejs laver vi en række oplæg og diskussioner omkring fotografiet som kunst og udtryksform, og viser eksempler på fotografer, der har arbejdet med et personligt udtryk igennem deres fotografi.

Helga Theilgaard indvier dig i de kunstneriske overvejelser, der danner grundlag for arbejdsprocessen bag hendes værker.

På det første trin i Masterclassen fokuserer vi altså på, hvordan du arbejder med dit billedsprog og gør det nærværende.

Du bliver mere bevidst i dit arbejde med dit personlige fotografi – og lærer at bruge dig selv, så du fremover kan lave billeder, der betyder noget for dig.

Modul 2
Lysets Magi
Lysets Magi

Over to dage løfter vi kvaliteten af dine portrætter med en række metoder og værktøjer, der øger din bevidsthed om, hvordan du bruger og kontrollerer lysets magi i dit arbejde med at portrættere et menneske.

Dagene er af teknisk karakter, hvor lyset står i centrum. Vi ser på en række visuelle referencer, som vi tester og ser på, hvorfor lyset er afgørende for stemningen og fortællingen i dit billede.

Du lærer om det formgivende lys, lysretninger og belysningskontrast, så du kan træffe en række bevidste valg under dine optagelser. Og du lærer, hvordan du skaber smukke og stemningsfyldte portrætter, der skiller sig ud og løfter sig over gennemsnittet.

Vi arbejder hands-on. Som deltager er du konstant engageret – både som model, fotograf og assistent. Gennem en række demonstrationer viser vi, hvordan vi arbejder og gennemgår de forskellige lyssætninger i detaljer, så du har overblik og en køreplan for, hvordan du selv skal gøre, næste gang du tager et portræt.

Modul 3
Det intime portræt - Personinstruktion
Det intime portræt - Personinstruktion

På tredje trin af Masterclassen arbejder vi med, hvordan du fanger det magiske øjeblik, hvor essensen af en person afsløres.

Som portrætfotograf skal du mestre en række færdigheder for at skabe en følelse af intimitet og etablere kontakt med din model.

På to intensive dage bliver du udfordret og præsenteret for en række metoder til at få et andet menneske til at åbne sig for dig.

Du lærer, hvordan du konkret arbejder med personinstruktion som værktøj til at få din portrætperson til at give det præcis det udtryk, du ønsker. Et udtryk, som er ægte og vedkommende.

Undervejs får du en række øvelser og opgaver, hvor du selv fotograferer og prøver de forskellige metoder af i praksis. Du får naturligvis feedback på din proces og dine portrætter undervejs.

Du vil opnå at blive mere bevidst i dit arbejde med at portrættere et menneske – og du lærer at udnytte flow og moment, så du fremover kan skabe portrætter, der er personlige og brænder igennem.

Modul 4
Photoshop for portrætfotografer
Photoshop for portrætfotografer

Vi starter workshoppen med et personligt portfolio review, hvor vi finder de unikke elementer i dit arbejde og giver dig input til, hvordan du skærper dit fotografiske blik og udvikler din personlige stemme.

Undervejs laver vi en række oplæg og diskussioner omkring fotografiet som kunst og udtryksform, og viser eksempler på fotografer, der har arbejdet med et personligt udtryk igennem deres fotografi.

Helga Theilgaard indvier dig i de kunstneriske overvejelser, der danner grundlag for arbejdsprocessen bag hendes værker.

På det første trin i Masterclassen fokuserer vi altså på, hvordan du arbejder med dit billedsprog og gør det nærværende.

Du bliver mere bevidst i dit arbejde med dit personlige fotografi – og lærer at bruge dig selv, så du fremover kan lave billeder, der betyder noget for dig.

Det siger deltagere fra tidligere workshops
Har løftet mit fotografiske arbejde et niveau eller to
Denne workshop kan jeg kun anbefale på det varmeste – det har løftet mit fotografiske arbejde et niveau eller to, og øget glæden ved at arbejde med portrættering af mennesker. Tak for nogle spændende dage.
Inger Ulrich
Fotograf
Kan nu portrættere hvem som helst
Helga som underviser er enormt dynamisk og imødekommende, men også med en god kant. Man får ikke lov til at hvile på laurbærbladene og kommer ud af sin komfortzone. Jeg har fået mange nye værktøjer til at fotografere, og nu føler jeg, at jeg kan portrættere hvem som helst
Simon Skipper
Fotojournalist
Der findes ingen bedre
Hvis det personlige portræt er den disciplin, du gerne vil mestre, skal du vælge Helga Theilgaard som underviser. Hun giver sig selv, og du opdager efter forløbets afslutning, hvor meget du har rykket dig, fordi du var med. Som portrætfotograf er Helga stilsikker, erfaren og risikovillig. Der findes ingen bedre.
Anette Ejsing
Fotograf
Forløbet er SÅ fedt
Min model reagerede virkelig godt på personinstruktionen, og jeg kunne tydeligt se forandringerne og udtryk i ansigtet. Det her forløb er SÅ fedt og mega lærerigt.
Line Kongsted Jensen
Fotograf
THEILGAARD ACADEMY
Helga Theilgaard
Om Helga Theilgaard

Jeg er fotograf og har igennem de seneste 15 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser – senest med udstillingen “De Rodløse – vi der er tilbage”.

Derudover arbejder jeg med formidling i kunst og fotografi gennem workshops og foredrag og har hjulpet hundredvis af professionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder.

Jeg er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov og fra Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

helga@theilgaardacademy.com eller

telefon 26 84 40 43

Michael Elmkjær Madsen
Om Michael Elmkjær Madsen

Jeg er fotograf og billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop.

Jeg er uddannet fotojournalist og har arbejdet som fotograf i over 20 år for magasiner, forlag og virksomheder.

Sideløbende hermed har jeg specialiseret mig i efterbehandling og retouchering af portrætter og finishing af fine-art prints til museer og udstillinger. Derudover arbejder jeg med egne værker.

Jeg har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

michael@theilgaardacademy.com  eller

telefon 31 79 94 79

Har du spørgsmål eller er du i tvivl?
Book tid til en gratis samtale!