Det intime portræt
Det intime portræt

Intensiv boot camp i personinstruktion

  • Føler du dig låst fast, når du skal fotografere et portræt?
  • Mangler du metoder til, hvordan du får et menneske til at åbne sig op?
  • Kunne du tænke dig to dage, hvor du bliver presset ud af din fotografiske komfort-zone - og får masser af professionel sparring og inspiration?

Så se her…

De bedste portrætter fanger det magiske øjeblik, hvor essensen af en person afsløres. Som portrætfotograf skal du mestre en række færdigheder for at skabe en følelse af intimitet og etablere kontakt med din model. For hvis et portræt skal overbevise og røre folk skal det have et dybere lag af nærhed og menneskelig genkendelighed. Det kræver mod og handlekraft, som du ikke bare kan lære. Det kræver, at du tør satse dig selv – og gennemføre satsningen.

Denne to-dages workshop tager udgangspunkt i Helga Theilgaards mange års erfaringer med at skabe personlige portrætter og hendes arbejde med personinstruktion. Hun viser en række eksempler fra hendes kommercielle arbejde og fra hendes større værker ”Im here now”, ”De Rodløse - vi der er tilbage” og ”Body of Desire”.

Antal deltagere
12
Hvornår

16. og 17. marts 2023

Alle dage fra kl. 9 til senest kl. 16.

Alle datoer
Hvor

Kigkurren 8G, 3.th

2300 København S

Pris

2.900 kr. +moms.

Deltager krav

Du medbringer dit eget kamera

Du brænder for at gå i detaljen med hele processen

Praktisk information
Tilskud og betaling

HER ER HVAD DU FÅR:

• 2 dages top intensiv workshop i personinstruktion (3.000,-)

• Bonus #1: Guide Mit personlige billedsprog (200,-)

• Bonus #2 Opfølgende 1-1 online coaching session (1.000,-)

VÆRDI I ALT KR. 4.200 + MOMS

EARLY BIRD TILBUD VED TILMELDING SENEST 1. JANUAR 2023

KUN kr. 2.900 + MOMS.

KAN BETALES OVER 1,2 ELLER 3 NEMME RATER.

Prisen inkluderer kursusafgift, lækker frokost med salater og sandwich, eftermiddagssnack, vand, kaffe og the

DET FÅR DU UD AF WORKSHOPPEN

Forstå og brug personinstruktion

Helga viser dig, hvordan hun bruger personinstruktion til at skabe portrætter med nærvær, og du lærer, hvorfor det er et af portrætfotografens vigtigste værktøjer. Du opnår en grundlæggende forståelse for, hvorfor du bør arbejde med instruktion og konkrete anvisninger på, hvordan du kan anvende det i hver eneste fotografering.

Øvelser og opgaver

Undervejs får du en række øvelser og opgaver, hvor du selv fotograferer og prøver de forskellige metoder af i praksis. Du får naturligvis feedback på din proces og dine portrætter undervejs. Workshoppen gør dig mere bevidst i dit arbejde med at portrættere et menneske – og du lærer at udnytte flow og moment, så du fremover kan fotografere et portræt, der brænder igennem.

 

Bryd igennem muren

På workshoppen lærer du at balancere dine sociale og menneskelige færdigheder, så du kan engagere dig med dine modeller på en meningsfuld måde og skabe overbevisende portrætter. Vi fokuserer på personinstruktion og de personlige blokeringer, du som fotograf kan opleve undervejs i en fotografering.

 

Lær at tage styringen

Du arbejder med, hvordan du dirigerer et andet menneske ind i forskellige følelsesmæssige rum og tilstande – og du får en række metoder til, hvordan du kommer derhen, hvor udtrykket mærkes ægte og vedkommende.

 

Opfølgning

Du får du en opfølgende online 1-1 mentorsession, hvor du har mulighed for at diskutere de udfordringer og refleksioner som er opstået på baggrund af workshoppen.

No items found.
Det siger deltagere fra tidligere workshops
No items found.
THEILGAARD ACADEMY
Helga Theilgaard
Om Helga Theilgaard

Jeg er fotograf og har igennem de seneste 15 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser – senest med udstillingen “De Rodløse – vi der er tilbage”.

Derudover arbejder jeg med formidling i kunst og fotografi gennem workshops og foredrag og har hjulpet hundredvis af professionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder.


Jeg er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov og fra Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

helga@theilgaardacademy.com eller

telefon 26 84 40 43

Michael Elmkjær Madsen
Om Michael Elmkjær Madsen

Jeg er fotograf og billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop.

Jeg er uddannet fotojournalist og har arbejdet som fotograf i over 20 år for magasiner, forlag og virkomheder.

Sideløbende hermed har jeg specialiseret mig i efterbehandling og retouchering af portrætter og finishing af fine-art prints til museer og udstillinger. Derudover arbejder jeg med egne værker.

Jeg har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

michael@theilgaardacademy.com  eller

telefon 31 79 94 79