Dit fotografiske projekt
Dit fotografiske projekt

Kom med på 2-dages intensiv workshop og få slået hul på dit fotografiske projekt.

  • Fotograferer du med ambitionen om at udstille dine fotografier, udgive en bog eller bare komme videre med et projekt, der har ligget i skuffen alt for længe?
  • Vil du lære at virkeliggøre din personlige vision igennem et fotografisk projekt, der brænder igennem og positionerer dig over for de kunder, du gerne vil have fat i?
  • Har du brug for inspiration og et øjenåbnende boost til din kreative proces, så du finder den helt rigtige idé eller kommer videre med et eksisterende projekt?

Hvis ja, så er det nu, du skal gribe chancen og tilmelde dig vores workshop ”Dit fotografiske projekt”.

Over to intensive dage sætter vi fokus på dit projekt og dine ambitioner, og vi giver dig målrettet feedback og sparring under hele workshoppen.

WORKSHOPPEN ER FOR DIG, DER:

  • Primært er professionel fotojournalist, pressefotograf eller fagfotograf. Men den er også for dig, som arbejder seriøst med dit fotografi og ønsker at udvikle en idé eller et værk.
  • I årevis har drømt om at gøre noget ved dit personlige fotografi, så du kan mærke ilden brænde, når du fotograferer.‍
  • Har brug for at få gennemgået nogle af dine billeder og få vores professionelle feedback på, hvordan du kan gå nye veje.

Antal deltagere
10
Hvornår

10.-11. oktober 2023

Alle dage fra kl. 9 til senest kl. 16.

Alle datoer - Klik på pilen og se alle dagene
Hvor

Frederiksborggade 20B, 3.th.

1360 København K.

Pris

Normalpris kr. 5.900 + moms.

Særpris kr. 3.900 + moms

Deltager krav
Praktisk information
Tilskud og betaling

HER ER HVAD DU FÅR:

• 2-dages workshop med fokus på at sparke dit fotografiske projekt i gang med massere af inspiration og et øjenåbnende boost til din kreative proces

• Overblik og værktøjer til at realisere dit fotografi med en bog eller udstilling

• Opfølgende 1-1 session med fokus på viderudvikling af dit projekt

VÆRDI I ALT KR. 5.900 + MOMS.

SÆRPRIS 3.900 + MOMS.

BELØBET KAN BETALES OVER 1,2 ELLER 3 NEMME RATER.

Prisen inkluderer kursusafgift, undervisning af to fotografer, samt forplejning.

PORTFOLIO REVIEW
PORTFOLIO REVIEW

Workshoppen begynder med et fælles portfolio- eller projekt review, hvor vi gennemgår et udvalg af dine billeder, og du præsenterer dine tanker omkring dit arbejde. Vi giver feedback og diskuterer, hvilke tanker og idéer, du har. Vi identificerer styrker og svagheder i dit projekt og giver konkrete anvisninger til din videre proces og refleksion.

FRA IDE TIL VÆRK
FRA IDE TIL VÆRK

Dette foredrag tager udgangspunkt i Helga Theilgaards mange års erfaring i arbejdet med hendes større fotografiske værker med ”Øen i havet”,  ”Body of Desire”, "De Rodløse - vi der er tilbage og  og senest “I´m here now”. Helga fortæller om udviklingen fra idé til værk og de mange kunstneriske overvejelser, der ligger til grund for selve arbejdsprocessen, om processen med at komme i mål med udstillinger og bøger, og hvordan man som fotograf kan arbejde med personlige projekter, som strækker sig over mange år.

INTRODUKTION TIL FUNDRAISING
INTRODUKTION TIL FUNDRAISING

Du får en introduktion i fundraising, hvor du bliver guidet igennem processen og får et overblik over relevante fonde, samarbejdspartnere og ideer til at udvikle dit fotografiske projekt til at opnå støtte. Og du får et indblik i, hvordan du arbejder med projektudvikling, og hvordan du sætter ord på dine tanker og ideer, så du kan skrive en projektbeskrivelse, der danner grundlag for at skaffe finansiering til at realisere dit fotografiske projekt.

OPFØLGENDE MENTORSESSION
OPFØLGENDE MENTORSESSION

Alle deltagere får en personlig 1-1 session efter workshoppen, hvor du får mulighed for at få sparring på din videre proces med dit projekt og diskuterer de udfordringer og refleksioner, som er opstået på baggrund af workshoppen.

Det siger deltagere fra tidligere workshops
Jeg er gået fra 1 til 1000
Jeg tror, jeg gik fra 1 til 100, da jeg første gang tog en workshop hos Helga. Nu med denne Master i Portrætfotografi er jeg nok nærmere 1000. Undervisningen er spændende og utrolig lærerig på alle fronter, gode opgaver, og efterkritikken er virkelig brugbar. Jeg kan kun anbefale at deltage, hvis man vil videreudvikle sig, flytte sine grænser og ud, hvor man ikke altid kan bunde.
Ingrid Riis
fotograf
En kæmpe værdi for min virksomhed
Det har været spændende for mig at starte på uddannelsen og gå på et hold med kreativt fokus. I min hverdag som freelancer er jeg meget alene, og det har været godt at indgå i et kreativt samlende miljø over en længere periode med kompetent undervisning. Jeg føler mig bedre rustet til min hverdag som freelancefotograf, og det har en kæmpe værdi for min virksomhed.
Cæciliie Philipa Vibe Pedersen
fotojournalist
Har løftet mit fotografiske arbejde et niveau eller to
Helga som underviser er enormt dynamisk og imødekommende, men også med en god kant. Man får ikke lov til at hvile på laurbærbladene og kommer ud af sin komfortzone. Jeg har fået mange nye værktøjer til at fotografere, og nu føler jeg, at jeg kan portrættere hvem som helst
Simon Skipper
Fotojournalist
Netop dette jeg vil i mit liv
De sidste 4 uger har været en kæmpe øjenåbner for mig. Jeg er i den grad blevet udfordret og meget mere nysgerrig på portrætfotografiet, og hvad det egentlig kan. Du har givet mig en masse, jeg både kan arbejde videre med og blive ved med at udfordre mig selv med. Jeg er uden tvivl blevet bekræftet i, at det er netop dette, jeg gerne vil i mit liv!
Viktoria R. Larsen
Fotograf
THEILGAARD ACADEMY
Helga Theilgaard
Om Helga Theilgaard

Jeg er fotograf og har igennem de seneste 15 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser – senest med udstillingen “De Rodløse – vi der er tilbage”.

Derudover arbejder jeg med formidling i kunst og fotografi gennem workshops og foredrag og har hjulpet hundredvis af professionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder.

Jeg er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov og fra Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

helga@theilgaardacademy.com eller

telefon 26 84 40 43

Michael Elmkjær Madsen
Om Michael Elmkjær Madsen

Jeg er fotograf og billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop.

Jeg er uddannet fotojournalist og har arbejdet som fotograf i over 20 år for magasiner, forlag og virksomheder.

Sideløbende hermed har jeg specialiseret mig i efterbehandling og retouchering af portrætter og finishing af fine-art prints til museer og udstillinger. Derudover arbejder jeg med egne værker.

Jeg har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

michael@theilgaardacademy.com  eller

telefon 31 79 94 79

Har du spørgsmål eller er du i tvivl?
Book tid til en gratis samtale!