Dit fotografiske værk
Dit fotografiske værk

Få slået hul på dit fotografisk projekt

  • Fotograferer du med ambitionen om at udstille dine fotografier, udgive en bog eller bare komme videre med et projekt?
  • Er du professionel fotojournalist, fotograf eller billedkunstner?
  • Så er det nu, du skal gribe chancen og tilmelde dig vores bootcamp ”Det fotografiske værk”.

Over to intensive dage sætter vi fokus på dit projekt og dine ambitioner, og vi giver dig målrettet feedback på, hvordan du kommer videre.

Uanset om du godt i gang med et projekt eller er på idé stadiet, er denne workshop et inspirerende, øjenåbnende boost til din kreative proces.

Denne workshop er primært målrettet professionelle billedkunstnere, fotojournalister og fagfotografer. Men alle som arbejder seriøst med deres fotografi og ønsker at udvikle en ide eller et værk er velkomne. Hvis du er i tvivl om denne workshop er for dig, så ring eller skriv til os.

Antal deltagere
12
Hvornår

29. og 30. juni 2023

Alle dage fra kl. 9 til senest kl. 16.

Alle datoer
Hvor

Kigkurren 8G, 3.th

2300 København S

Pris

2.900 kr. + moms

Deltager krav
Praktisk information
Tilskud og betaling

HER ER HVAD DU FÅR:

• 2 dages intensiv workshop med fokus på dit projekt (værdi 3.000,-)

• BONUS #1 Guide ‘10 trin til dit personlige fotografi’ (værdi 200,-)

• BONUS #2 Opfølgende 1-1 online coaching session (værdi 1.000,-)

VÆRDI I ALT KR. 4.200 + MOMS.

EARLY BIRD TILBUD VED TILMELDING SENEST 1. APRIL 2023

KR. 2.900 + MOMS.

BELØBET KAN BETALES OVER 1,2 ELLER 3 NEMME RATER.

Prisen inkluderer kursusafgift, undervisning af to fotografer, samt forplejning.

PORTFOLIO REVIEW
PORTFOLIO REVIEW

Workshoppen begynder med et fælles portfolio- eller projekt review, hvor vi gennemgår et udvalg af dine billeder, og du præsenterer dine tanker omkring dit arbejde. Vi giver feedback og diskuterer, hvilke tanker og idéer, du har. Vi identificerer styrker og svagheder i dit projekt og giver konkrete anvisninger til din videre proces og refleksion.

FRA IDE TIL VÆRK
FRA IDE TIL VÆRK

Dette foredrag tager udgangspunkt i Helga Theilgaards mange års erfaring i arbejdet med hendes større fotografiske værker med ”Øen i havet”,  ”Body of Desire”, "De Rodløse - vi der er tilbage og  og senest “I´m here now”. Helga fortæller om udviklingen fra idé til værk og de mange kunstneriske overvejelser, der ligger til grund for selve arbejdsprocessen, om processen med at komme i mål med udstillinger og bøger, og hvordan man som fotograf kan arbejde med personlige projekter, som strækker sig over mange år.

INTRODUKTION TIL FUNDRAISING
INTRODUKTION TIL FUNDRAISING

Du får en introduktion i fundraising, hvor du bliver guidet igennem processen og får et overblik over relevante fonde, samarbejdspartnere og ideer til at udvikle dit fotografiske projekt til at opnå støtte. Og du får et indblik i, hvordan du arbejder med projektudvikling, og hvordan du sætter ord på dine tanker og ideer, så du kan skrive en projektbeskrivelse, der danner grundlag for at skaffe finansiering til at realisere dit fotografiske projekt.

OPFØLGENDE MENTORSESSION
OPFØLGENDE MENTORSESSION

Alle deltagere får en personlig 1-1 session efter workshoppen, hvor du får mulighed for at få sparring på din videre proces med dit projekt og diskuterer de udfordringer og refleksioner, som er opstået på baggrund af workshoppen.

Det siger deltagere fra tidligere workshops
No items found.
THEILGAARD ACADEMY
Helga Theilgaard
Om Helga Theilgaard

Jeg er fotograf og har igennem de seneste 15 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser – senest med udstillingen “De Rodløse – vi der er tilbage”.

Derudover arbejder jeg med formidling i kunst og fotografi gennem workshops og foredrag og har hjulpet hundredvis af professionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder.


Jeg er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov og fra Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

helga@theilgaardacademy.com eller

telefon 26 84 40 43

Michael Elmkjær Madsen
Om Michael Elmkjær Madsen

Jeg er fotograf og billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop.

Jeg er uddannet fotojournalist og har arbejdet som fotograf i over 20 år for magasiner, forlag og virkomheder.

Sideløbende hermed har jeg specialiseret mig i efterbehandling og retouchering af portrætter og finishing af fine-art prints til museer og udstillinger. Derudover arbejder jeg med egne værker.

Jeg har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

michael@theilgaardacademy.com  eller

telefon 31 79 94 79