Gratis portfolio review i juni
Gratis portfolio review i juni

Mangler du sparring på dit fotografi, et projekt eller har du faglige udfordringer du gerne vil have vores erfarne blik på?

I forbindelse med Copenhagen Photo Festival tilbyder vi et gratis portfolio review i juni måned, hvor vi ser dine billeder igennem. Der er begrænsede antal tider, men klik på linket nederst på sitet og tilmeld dig gratis og uforpligtende.

Tilbuddet er både til dig som er enten semi- eller professionel fotograf eller er medieprofessionel med mange års erfaring. Men det er også for dig som er ung og vild med at fotografere og med en ambition om at dygtiggøre dig.

Dette er en unik mulighed for at låne to par af de skarpeste øjne i branchen og få ærlig og konstruktiv feedback på dit arbejde.

Antal deltagere
Hvornår
Alle datoer - Klik på pilen og se alle dagene
Hvor
Pris
Deltager krav
Praktisk information
Tilskud og betaling
No items found.
Det siger deltagere fra tidligere workshops
No items found.
THEILGAARD ACADEMY
Om Helga Theilgaard

Jeg er billedkunstner og fotograf og har igennem de seneste 15 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser – senest med udstillingerne "I´m here now " og “De Rodløse – vi der er tilbage”.

Derudover arbejder jeg med formidling i kunst og fotografi gennem workshops og foredrag og har hjulpet hundredvis af professionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder.

Jeg er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana og European Film College.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

helga@theilgaardacademy.com eller

telefon 26 84 40 43

Om Michael Elmkjær Madsen

Jeg er fotograf og billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop.

Jeg er uddannet fotojournalist og har arbejdet som fotograf i over 20 år for magasiner, forlag og virksomheder.

Sideløbende hermed har jeg specialiseret mig i efterbehandling og retouchering af portrætter og finishing af fine-art prints til museer og udstillinger. Derudover arbejder jeg med egne værker.

Jeg har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

michael@theilgaardacademy.com  eller

telefon 31 79 94 79

Har du spørgsmål eller er du i tvivl?
Book tid til en gratis samtale!