LYSETS
MAGI

3 DAGES WORKSHOP FOR FOTOGRAFER

Så er det NU du har chancen for at komme med på en fantastisk rejse ind i lysets verden.

Hvis ja, så er workshoppen Lysets Magi et absolut must!

Du kan godt begynde at glæde dig til 3 inspirerende dage sammen med dine kollegaer, hvor vi stiller skarpt på din faglige udvikling og giver dig fornyet energi til dit daglige arbejde som fotograf.

 

Med denne intensive workshop løfter vi kvaliteten af dine portrætter med en række metoder og værktøjer, der øger din bevidsthed om, hvordan du bruger lysets magi i dit arbejde med at portrættere et menneske.

 

Workshoppen er af teknisk karakter, hvor lyset står i centrum. Vi ser på en række visuelle referencer, som vi tester over de 3 dage og ser på, hvorfor lyset er afgørende for stemningen og fortællingen i dit billede.

HER ER HVAD DU FÅR…

DU FÅR 50 % RABAT VED TILMELDING SENEST 30/6-2022 OG BETALER…

KUN 2.995 + moms Beløbet kan betales
over 1-3 rater

Play Video

DET LÆRER DU PÅ WORKSHOPPEN

HT_logo_cropped_32x44
Sådan vælger du lys til din portrætperson

Har du nogensinde stået med en person hvor lyset bare ikke spiller? Lær at vælge det perfekte lys til enhver person.

HT_logo_cropped_32x44
Bliv venner med det hårde lys

Arbejder du altid med softbox? Lær at lave fantastisk formgivende og stemningsfyldt lys med en enkelt standardreflektor.

HT_logo_cropped_32x44
Lav gråvejr til solskin

Og omvendt... Ligegyldigt hvordan vejret er kan du med forbløffende få hjælpemidler og lidt opfindsomhed fuldkommen ændrer stemningen i dit dagslys billede.

HT_logo_cropped_32x44
De klassiske belysningsteknikker

Ved du hvad forskellen er på loop light og en blød Rembrandt? Lær de klassiske grundindstillinger for portrætlys som er fuldkommen essentielle for enhver fotograf.

HT_logo_cropped_32x44
Hemmeligheden bag perfekt flash-dagslys

At mixe dagslys og flashlys giver dig uendeligt mange muligheder for at ændre og styre stemningen i dit billede. Her får du mulighed for at prøve det af i praksis og en gang for alle få helt styr på teknikken bag!

HT_logo_cropped_32x44
Magi på budget

At lave fantastiske billeder med lys handler ikke om udstyr, men hvordan du bruger det! Vi viser dig hvordan du med een lampe og billige modifiers kan skabe magi i ethvert studie eller på en hvilken som helst location.

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE FRA ANDRE WORKSHOPS:

Intense, kompetente og inspirerende

I er intense, kompetentente og inspirerende som undervisere, og jeg har virkelig fået øjnene op for alle detaljerne. Tak for en fantastisk workshop.

Redaktør på Frederiksborg Amts Avis
Lars Sandager Ramlow
Der findes ingen bedre

Hvis det personlige portræt er den disciplin, du gerne vil mestre, skal du vælge Helga Theilgaard som underviser. Hun giver sig selv, og du opdager efter forløbets afslutning, hvor meget du har rykket dig, fordi du var med. Som portrætfotograf er Helga stilsikker, erfaren og risikovillig. Der findes ingen bedre.

Anette Ejsing
Fotograf
Kan nu portrættere hvem som helst

Helga som underviser er enormt dynamisk og imødekommende, men også med en god kant. Man får ikke lov til at hvile på laurbærbladene og kommer ud af sin komfortzone. Jeg har fået mange nye værktøjer til at fotografere, og nu føler jeg, at jeg kan portrættere hvem som helst

Simon Skipper
Fotojournalist
Har løftet mit fotografiske arbejde et niveau eller to

Denne workshop kan jeg kun anbefale på det varmeste – det har løftet mit fotografiske arbejde et niveau eller to, og øget glæden ved at arbejde med portrættering af mennesker. Tak for nogle spændende dage.

Inger Ulrich
Fotograf
På eliteniveau

Det er på et eliteniveau. Det har ikke været under det, jeg har oplevet på akademiet – det har det bestemt ikke. Det er jo en stor, stor tilfredsstillelse, fordi jeg havde nogle mål, da jeg startede, men jeg har da ikke turde tro på, at det sådan kunne lade sig gøre, sådan helt ud og hele vejen igennem.

Carsten Krogstrup
Billedkunstner
Udfordret kreativt og følelsesmæssigt

Det har været en utrolig lærerig uddannelse, hvor jeg er blevet udfordret både kreativt og følelsesmæssigt på, hvordan jeg oplever, skaber og tænker fotografi. Hvis du elsker og brænder for fotografi, for at blive udfordret, for at skabe billeder med en historie og mening, og for at få undervisning, der er på et højt og seriøst niveau, skal du tilmelde dig en workshop.

Linea Hansen Høiby
Fotograf
Jeg er gået fra 1 til 1000

Jeg tror, jeg gik fra 1 til 100, da jeg første gang tog en workshop hos Helga. Nu med denne Master i Portrætfotografi er jeg nok nærmere 1000. Undervisningen er spændende og utrolig lærerig på alle fronter, gode opgaver, og efterkritikken er virkelig brugbar. Jeg kan kun anbefale at deltage, hvis man vil videreudvikle sig, flytte sine grænser og ud, hvor man ikke altid kan bunde.

Ingrid Riis
Fotograf
Der findes ikke noget tilsvarende

Uddannelsen har på én gang været spændende, provokerende og grænseoverskridende, men ikke mindst meget, meget lærerig. Det er et år med intens undervisning af to utroligt dygtige undervisere, der skubber, rykker og flytter dig som fotograf. Hvis du har behov for at udvikle dig selv fotografisk, findes der ikke noget tilsvarende.

Jiri Thomas
Fotograf
En kæmpe værdi for min virksomhed

I min hverdag som freelancer er jeg meget alene, og det har været godt at indgå i et kreativt samlende miljø over en længere periode med kompetent undervisning. Jeg føler mig bedre rustet til min hverdag som freelancefotograf efter at have deltaget på uddannelsen, og det har en kæmpe værdi for min virksomhed.

Cæciliie Philipa Vibe Pedersen
Fotojournalist
Den største øjenåbner

Det som har været sådan den aller største øjenåbner for mig, har været personinstruktionen. Det har jeg simpelthen elsket. Det er sindssygt hårdt, mega grænseoverskridende, men også noget som jeg bare har fået lyst til at arbejde helt vildt meget videre med.

Elsebeth Spangsberg
Fotograf og stylist

Praktisk information

Antal:
Vi underviser kun i små hold, da vi vægter tiden til den enkelte deltagers proces og den personlige evaluering undervejs højt.

Sted:
Kigkurren 8G, 3. th., 2300 København S.

Hvornår:
D. 5.-7. sept. 2022

Spørgsmål:
Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at ringe på 26 84 40 43 eller skrive på mail@helgatheilgaard.dk


Deltagerkrav:

Du arbejder som seriøs fotograf. Du medbringer dit eget kamera. Du brænder for at gå i detaljen med hele processen.


Skal jeg medbringe mit eget lysudstyr?

Nej, alt udstyr på nær kamera stiller vi til rådighed. Har du selv lamper er du selvfølgelig meget velkommen til at tage dem med

THEILGAARD ACADEMY

OM HELGA THEILGAARD

 

Jeg er fotograf og har igennem de seneste 15 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser – senest med udstillingen “De Rodløse – vi der er tilbage”. 

 

Derudover arbejder jeg med formidling i kunst og fotografi gennem workshops og foredrag og har hjulpet hundredevis af professionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder.


Jeg er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov og fra Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på 

 

mail@helgatheilgaard.dk 

eller 

telefon 26 84 40 43.

OM MICHAEL ELMKJÆR MADSEN

 

Jeg er fotograf og billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop.

 

Jeg er uddannet fotojournalist og har arbejdet som fotograf i over 20 år for magasiner, forlag og virkomheder.

 

Sideløbende hermed har jeg specialiseret mig i efterbehandling og retouchering af portrætter og finishing af fine-art prints til museer og udstillinger. Derudover arbejder jeg med egne værker.

 

Jeg har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

 

info@fruit-imaging.com 

eller 

telefon 31 79 94 79.