Hvorfor vi underviser i fotografi…

Hele vores liv har vi været drevet af en fascination af fotografiet som redskab til at formidle, fortælle historier, bygge broer og skabe dialog.

I vores eget arbejde med portrætter, fotojournalistik og personlige værker har vi fundet meningsfuldhed og motivation for hele tiden at udvikle og udfordre os selv i vores stræben efter at skabe personlige, stærke billeder.

Det er den ild og passion, som brænder i os, der er udgangspunktet for Theilgaard Academy. Vi underviser, fordi vi elsker, når vi ser gnisterne springe fra person til person, og ser, hvordan vi er med til at hjælpe andre med at tænde deres ild, finde deres styrke og motivation.

Vi insisterer på udvikling og modet til at være personlige og markante som fotografer.

Men vi ved også, at en kreativ og kunstnerisk udviklingsproces let bliver en håbløs ørkenvandring uden den rette støtte og de rigtige værktøjer.

Vores tilgang til at undervise i fotografi, er baseret på en pragmatisk filosofi, om at vægte dialogen og sparringen omkring et kunstnerisk udsagn lige så højt, som de udfordringer, der helt lavpraktisk spænder ben for, om du nogensinde kommer i mål med at lave de billeder, du drømmer om.

Det er en proces, som ikke kan forceres. Den kan være lang, snørklet og uforudsigelig. Vi er her, for at hjælpe dig hele vejen. Med et skarpt fokus på de processer og overvejelser som virkelig betyder noget, så du ikke mister fodfæstet undervejs. Og når du alligevel gør, så er vi her for at hjælpe dig op igen – og hjælpe dig videre.

Vi underviser i fotografi, fordi vi mærker ilden brænde indeni, når vi ser et fantastisk billede.

Det er den ild, vi gerne vil dele med dig.

Theilgaard Academy er ledet og drevet af fotograf Helga Theilgaard og fotograf og billedbehandler Michael Elmkjær Madsen.

FIND DIN NÆSTE WORKSHOP HER >>

THEILGAARD ACADEMY
Om Helga Theilgaard

Jeg er billedkunstner og fotograf og har igennem de seneste 15 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser – senest med udstillingerne "I´m here now " og “De Rodløse – vi der er tilbage”.

Derudover arbejder jeg med formidling i kunst og fotografi gennem workshops og foredrag og har hjulpet hundredvis af professionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder.

Jeg er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana og European Film College.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

helga@theilgaardacademy.com eller

telefon 26 84 40 43

Om Michael Elmkjær Madsen

Jeg er fotograf og billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop.

Jeg er uddannet fotojournalist og har arbejdet som fotograf i over 20 år for magasiner, forlag og virksomheder.

Sideløbende hermed har jeg specialiseret mig i efterbehandling og retouchering af portrætter og finishing af fine-art prints til museer og udstillinger. Derudover arbejder jeg med egne værker.

Jeg har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

michael@theilgaardacademy.com  eller

telefon 31 79 94 79