Foredrag og talks
Foredrag og talks

Til inspiration, større events eller konferencer

Vi elsker at holde foredrag og dele ud af vores viden foran livepublikummer eller til online-events.

Har I en særlig interesse skræddersyer vi gerne et foredrag til jer.


“I forbindelse med fotokursus på Askov Højskole, havde vi Helga Theilgaard til at holde et af sine fremragende foredrag. Det at Helga har sin uddannelse fra både det klassiske fotografi hos Rigmor Mydtskov og fra det mere alternative Fatamorgana, gør hende til en meget vidende og spændende foredragsholder. Helgas engagement og inspirerende foredragsstil gav vores kursister et kærligt spark videre i fotografiets mangfoldighed“.

Henrik Wichmann fotograf og kursusleder Askov Højskole

Antal deltagere
Hvornår
Alle datoer - Klik på pilen og se alle dagene
Hvor
Pris
Deltager krav
Praktisk information
Tilskud og betaling

Vores mest populære foredrag

# 1 Styrk din visuelle gennemslagskraft

Hvad skal der til for at blive husket og skille sig ud online? Hvordan skaber du en overbevisende fortælling, og hvordan kan du med enkle teknikker styrke din visuelle gennemslagskraft over for kunderne? I dette foredrag får du konkrete tips og metoder til, hvordan du effektivt kan positionere dig selv og din virksomhed. Efter foredraget går du hjem med konkrete tips og metoder til, hvordan man positionerer sig - klar til at få bedre resultater næste gang, de filmer eller tager et billede.

# 2 At se

Foredraget handler om at se fotografisk og hvordan vi kan arbejde bevidst med at skabe et personligt sprog, der skaber resonans og genklang. Billedkunster og fotograf Helga Theilgaard tager udgangspunkt i hendes mange års arbejde med skildringer af mennesker og realiseringen af en række større værker, hvor hun bruger kameraet som et redskab til at skabe dialog og undersøger, hvordan verden kan forme os, men også blive påvirket af den måde, vi ser på.

# 3 Personlig branding og storytelling med video

Personlig branding er vigtigere end nogensinde. For freelancere og mindre virksomheder er det din personlighed og dine bløde værdier, der gør forskellen. I dag handler branding om menneskene bag facaden, ikke produkterne.

I en verden af gig-economy og online hiring, skal du turde stå frem og fortælle din historie. Video er det mest effektive redskab til dette. Måske tænker du, at det er svært at brænde igennem, teknisk uoverskueligt eller at resultatet ikke bliver godt nok. Men med de rigtige værktøjer kan du lære at brænde igennem med autenticitet og professionalisme.

Dette foredrag giver dig indsigt i, hvordan du bruger video til personlig branding. Du lærer at skabe stærke relationer og kundeloyalitet ved at sætte dig selv i spotlightet og fortælle din unikke historie.

#4 Sådan fundraiser du til dit fotografiske projekt

Foredraget, der ærligt giver et indblik i arbejdet med at skaffe finansiering til at realisere sit eget projekt og er for alle der arbejder i den kreative og kunstneriske branche. Helga Theilgaard deler ud af hendes konkrete erfaringer fra mere end 15 års arbejde med fundraising og projektudvikling indenfor fotografi, film og billedkunst. Du bliver guidet igennem processen og får et overblik over relevante fonde, samarbejdspartnere og ideer til at udvikle dit fotografiske projekt til at opnå støtte.

#5 Skjulte liv

I dette foredrag præsenterer Helga Theilgaard sine mere end 20 års erfaring med at skildre mennesker på samfundets kant. Hun deler sin tilgang som billedkunstner og fotograf til at skabe dialog og forståelse gennem sit arbejde. Vi dykker ned i, hvordan fotografi kan påvirke vores opfattelse af andre og give os et indblik i liv, der ofte lever i skyggerne. Helga Theilgaard fortæller om sine metoder og oplevelser, der åbner øjnene for de komplekse og skjulte liv, som hendes arbejde bringer frem i lyset.

#6 Fra idé til værk

Foredraget, der retter sig mod fotografer og billedkunstnere, der arbejder eller drømmer om at realisere sine egne projekter, handler om fotografiet som kunst – om rejsen fra idé til det færdige værk. Med udgangspunkt i Helga Theilgaards mange års erfaring i arbejdet med sine større fotografiske værker ”Øen i havet”, ”Body of Desire”, ”De Rodløse – vi der er tilbage og senest “I´m here now” fører hun jer ind i en fortælling om sin egen passion og lidenskab for fotografiet, om de medvirkende, som ofte er et spejl af hende selv og om de mange kunstneriske overvejelser, der ligger til grund for selve skabelsesprocessen.

No items found.
Det siger deltagere fra tidligere workshops
No items found.
THEILGAARD ACADEMY
Om Helga Theilgaard

Jeg er billedkunstner og fotograf og har igennem de seneste 15 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser – senest med udstillingerne "I´m here now " og “De Rodløse – vi der er tilbage”.

Derudover arbejder jeg med formidling i kunst og fotografi gennem workshops og foredrag og har hjulpet hundredvis af professionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder.

Jeg er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana og European Film College.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

helga@theilgaardacademy.com eller

telefon 26 84 40 43

Om Michael Elmkjær Madsen

Jeg er fotograf og billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop.

Jeg er uddannet fotojournalist og har arbejdet som fotograf i over 20 år for magasiner, forlag og virksomheder.

Sideløbende hermed har jeg specialiseret mig i efterbehandling og retouchering af portrætter og finishing af fine-art prints til museer og udstillinger. Derudover arbejder jeg med egne værker.

Jeg har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

michael@theilgaardacademy.com  eller

telefon 31 79 94 79

Har du spørgsmål eller er du i tvivl?
Book tid til en gratis samtale!