Lysets Magi
Lysets Magi

Tag med på Danmarks fedeste workshop i lys!

Så er det NU, du har chancen for at komme med på en fantastisk rejse ind i lysets verden.

  • Vil du løfte kvaliteten af dine portrætter markant?
  • Drømmer du om at arbejde fortroligt og sikkert med forskelligt lys?
  • Er du gået lidt i stå og laver de samme billeder med den samme teknik hver gang?

Hvis ja, så er workshoppen Lysets Magi et absolut must!

Du kan godt begynde at glæde dig til to inspirerende dage sammen med dine kollegaer, hvor vi stiller skarpt på din faglige udvikling og giver dig fornyet energi til dit daglige arbejde som fotograf.

Med denne intensive workshop løfter vi kvaliteten af dine portrætter med en række metoder og værktøjer, der øger din bevidsthed om, hvordan du bruger lysets magi i dit arbejde med at portrættere et menneske.

Workshoppen er af teknisk karakter, hvor lyset står i centrum. Vi ser på en række visuelle referencer, som vi tester over de to dage og ser på, hvorfor lyset er afgørende for stemningen og fortællingen i dit billede.

Antal deltagere
10
Hvornår

24.-25. april 2024

Alle dage fra kl. 9 til senest kl. 16.

Alle datoer - Klik på pilen og se alle dagene
Hvor

Frederiksborggade 20B, 3. th.

1360 København K.

Pris

Normalpris 9.980 kr. + moms

Særtilbud 4.999 kr. + moms

Deltager krav

Du arbejder som seriøs fotograf.

Du medbringer dit eget kamera.

Du brænder for at gå i detaljen med hele processen.

Praktisk information

Skal jeg medbringe mit eget lysudstyr?

Nej, alt udstyr på nær kamera stiller vi til rådighed.

Har du selv lamper er du selvfølgelig meget velkommen til at tage dem med

Tilskud og betaling

HER ER HVAD DU FÅR...

• 2 dages intensive workshop i lys med lækker forplejning (værdi 7.900,-)

• BONUS #1 Guide ‘10 trin til dit personlige fotografi’ (værdi 295,-)

• BONUS #2 Adgang til support netværksgruppe (værdi 285,-)

• BONUS #3 Opfølgende 1-1 online coaching session (1.500,-)

VÆRDI I ALT KR. 9.980 + MOMS.

DU BETALER KR. 4.999 + MOMS (KAN BETALES OVER 1, 2 ELLER 3 RATER)

DET LÆRER DU PÅ WORKSHOPPEN:

Sådan vælger du lys til din portrætperson

Har du nogensinde stået med en person, hvor lyset bare ikke spiller? Lær at vælge det perfekte lys til enhver person.

Bliv venner med det hårde lys

Arbejder du altid med softbox? Lær at lave fantastisk formgivende og stemningsfyldt lys med en enkelt standardreflektor.

De klassiske belysningsteknikker

Ved du, hvad forskellen er på loop light og en blød Rembrandt? Lær de klassiske grundindstillinger for portrætlys, som er fuldkommen essentielle for enhver fotograf.

Hemmeligheden bag perfekt dagslys

At arbejde kontrolleret og bevidst med dit dagslys giver dig uendeligt mange muligheder for at ændre og styre stemningen i dit billede. Her får du mulighed for at prøve det af i praksis, og en gang for alle få helt styr på metoderne bag.

Magi på budget

At lave fantastiske billeder med lys handler ikke om udstyr, men hvordan du bruger det. Vi viser dig, hvordan du med en lampe og billige modifiers kan skabe magi i ethvert studie eller på en hvilken som helst location.

No items found.
Det siger deltagere fra tidligere workshops
Der findes ingen bedre
Hvis det personlige portræt er den disciplin, du gerne vil mestre, skal du vælge Helga Theilgaard som underviser. Hun giver sig selv, og du opdager efter forløbets afslutning, hvor meget du har rykket dig, fordi du var med. Som portrætfotograf er Helga stilsikker, erfaren og risikovillig. Der findes ingen bedre.
Anette Ejsing
Fotograf
En kæmpe værdi for min virksomhed
Det har været spændende for mig at starte på uddannelsen og gå på et hold med kreativt fokus. I min hverdag som freelancer er jeg meget alene, og det har været godt at indgå i et kreativt samlende miljø over en længere periode med kompetent undervisning. Jeg føler mig bedre rustet til min hverdag som freelancefotograf, og det har en kæmpe værdi for min virksomhed.
Cæciliie Philipa Vibe Pedersen
fotojournalist
På eliteniveau
Det er på et eliteniveau. Det har ikke været under det, jeg har oplevet på akademiet – det har det bestemt ikke. Det er jo en stor, stor tilfredsstillelse, fordi jeg havde nogle mål, da jeg startede, men jeg har da ikke turde tro på, at det sådan kunne lade sig gøre, sådan helt ud og hele vejen igennem.
Carsten Krogstrup
Billedkunstner
Udfordret kreativt og følelsesmæssigt
Det har været en utrolig lærerig uddannelse, hvor jeg er blevet udfordret både kreativt og følelsesmæssigt på, hvordan jeg oplever, skaber og tænker fotografi. Hvis du elsker og brænder for fotografi, for at blive udfordret, for at skabe billeder med en historie og mening, og for at få undervisning, der er på et højt og seriøst niveau, skal du tilmelde dig en workshop.
Linea Hansen Høiby
fotograf
Kan nu portrættere hvem som helst
Helga som underviser er enormt dynamisk og imødekommende, men også med en god kant. Man får ikke lov til at hvile på laurbærbladene og kommer ud af sin komfortzone. Jeg har fået mange nye værktøjer til at fotografere, og nu føler jeg, at jeg kan portrættere hvem som helst
Simon Skipper
Fotojournalist
Der findes ikke noget tilsvarende
Uddannelsen har på én gang været spændende, provokerende og grænseoverskridende, men ikke mindst meget, meget lærerig. Det er et år med intens undervisning af to utroligt dygtige undervisere, der skubber, rykker og flytter dig som fotograf. Hvis du har behov for at udvikle dig selv fotografisk, findes der ikke noget tilsvarende.
Jiri Thomas
fotograf
Jeg er gået fra 1 til 1000
Jeg tror, jeg gik fra 1 til 100, da jeg første gang tog en workshop hos Helga. Nu med denne Master i Portrætfotografi er jeg nok nærmere 1000. Undervisningen er spændende og utrolig lærerig på alle fronter, gode opgaver, og efterkritikken er virkelig brugbar. Jeg kan kun anbefale at deltage, hvis man vil videreudvikle sig, flytte sine grænser og ud, hvor man ikke altid kan bunde.
Ingrid Riis
fotograf
Intense, kompetente og inspirerende
I er intense, kompetentente og inspirerende som undervisere, og jeg har virkelig fået øjnene op for alle detaljerne. Tak for en fantastisk workshop.
Lars Sandager Ramlow
Redaktør på Frederiksborg Amts Avis
THEILGAARD ACADEMY
Om Helga Theilgaard

Jeg er fotograf og har igennem de seneste 15 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser – senest med udstillingen “De Rodløse – vi der er tilbage”.

Derudover arbejder jeg med formidling i kunst og fotografi gennem workshops og foredrag og har hjulpet hundredvis af professionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder.

Jeg er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov og fra Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

helga@theilgaardacademy.com eller

telefon 26 84 40 43

Om Michael Elmkjær Madsen

Jeg er fotograf og billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop.

Jeg er uddannet fotojournalist og har arbejdet som fotograf i over 20 år for magasiner, forlag og virksomheder.

Sideløbende hermed har jeg specialiseret mig i efterbehandling og retouchering af portrætter og finishing af fine-art prints til museer og udstillinger. Derudover arbejder jeg med egne værker.

Jeg har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

michael@theilgaardacademy.com  eller

telefon 31 79 94 79

Har du spørgsmål eller er du i tvivl?
Book tid til en gratis samtale!