Mentorforløb
Mentorforløb

Vi har haft mange professionelle fotografer, entusiaster og billedkunstnere i mentorforløb. Det er ret fantastisk at få lov til at stå på sidelinjen og være med i processen for at finde ud af, hvilke billeder, der betyder noget, og hvordan de kan realiseres, så du når i mål.

Mangler du nogen at snakke fotografi med?

Det kan være, at du har det som mange andre fotografer, og synes du er meget alene med dit fotografi. Det er svært at få konstruktiv kritik, svært at vide om du gør det, som bringer dig videre, og det er hele tiden svært at holde dig selv motiveret.

Du har drømmen om at udvikle dig, blive bedre, ændre retning. Men hvordan? Hvad skal du gøre?

Det er til dig, vi har lavet dette mentorforløb. Dig, som trænger til støtte, retning og kompetent ærlig feedback i forhold til de mål, du har.

Sparring om alt det, som du har behov for.

Et mentorforløb er personligt, og vi coacher dig på de emner, som er vigtige i lige præcis din udvikling. Med vores lange kombinerede erfaring fra arbejde med både personligt og kommercielt fotografi, er vi rustet til at støtte dig hele vejen.

Så uanset om, du skal have hjælp til billedudvælgelse, proces og metode, evaluering af dit arbejde, hvordan du sammensætter en portfolio, eller har lav praktiske spørgsmål om billedbehandling og fotografisk teknik, så får du altid kompetent vejledning og konkrete anvisninger, så du hele tiden er i god proces.

Er du under 25 år

Vores hjerte brænder for alle de fotografer, som gerne vil udvikle sig, men i særlig grad for dem, som er helt unge og ved at finde deres ben. For dig, som er i den situation kan det være særlig svært at finde midlerne til et mentorforløb. Derfor tilbyder vi, som noget helt særlig, at du kan få 50% rabat, hvis du endnu ikke er fyldt 25 år, når du starter hos os.


Antal deltagere
Hvornår

Et mentorforløb strækker sig over 6 måneder og vi starter op, når det passer dig.

Alle datoer - Klik på pilen og se alle dagene
Hvor

Vi mødes en gang om måneden enten på vores atelier på Frederiksborggade eller online, hvor vi evaluerer din proces, snakker om de ting som optager dig, hvorefter du bliver sat i proces igen indtil næste møde. Mellem vores månedlige møder uploader du billeder eller andet materiale på vores web platform så vi kan være godt forberedt når vi mødes.

Pris

HER ER HVAD DU FÅR

• 6 individuelle sessions af ca. en times varighed med fokus på dit behov

• Opfølgende mails efter hver session med mål, proces og opgaver

• Skræddersyede proces eller opgaver, der underbygger dit mål med forløbet

• Løbende opfølgning mellem dine session, der sikrer du bliver holdt til ilden

PRIS KR. 12.000 + MOMS.

BELØBET KAN OGSÅ BETALES OVER 3, 6 OG 12 RATER.


Er du 25 år eller derunder, så skriv til os for at få 50% rabat på dit forløb.


Deltager krav
Praktisk information
Tilskud og betaling

‘…føle og forstå mit fotografi’

‘Jeg har lært at fordybe mig og tænke mere over mine projekter. Det handler ikke kun om at blive færdig med et projekt, men at jeg får eksperimenteret og prøvet en masse ting af. Jeg har fået rystet posen på en rigtig god måde og jeg kan nu meget bedre føle og forstå mit fotografi.’

Kristina Demant, fotograf

‘…varm, vedkommende og vedholdende’

‘Man skal booke et mentorforløb for at blive inspireret, presset, hjulpet, højnet, få ideer og lære andres fotografiske værker at kende.

Helga er varm, vedkommende – og vedholdende. Helt sikker på, hvordan tingene skal gøres og god til at fange de ideer, jeg ikke selv har fået øje på.’

Inger Ulrich, fotograf

No items found.
Det siger deltagere fra tidligere workshops
No items found.
THEILGAARD ACADEMY
Om Helga Theilgaard

Jeg er billedkunstner og fotograf og har igennem de seneste 15 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser – senest med udstillingerne "I´m here now " og “De Rodløse – vi der er tilbage”.

Derudover arbejder jeg med formidling i kunst og fotografi gennem workshops og foredrag og har hjulpet hundredvis af professionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder.

Jeg er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana og European Film College.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

helga@theilgaardacademy.com eller

telefon 26 84 40 43

Om Michael Elmkjær Madsen

Jeg er fotograf og billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop.

Jeg er uddannet fotojournalist og har arbejdet som fotograf i over 20 år for magasiner, forlag og virksomheder.

Sideløbende hermed har jeg specialiseret mig i efterbehandling og retouchering af portrætter og finishing af fine-art prints til museer og udstillinger. Derudover arbejder jeg med egne værker.

Jeg har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

michael@theilgaardacademy.com  eller

telefon 31 79 94 79

Har du spørgsmål eller er du i tvivl?
Book tid til en gratis samtale!