Bootcamp i fotografi – for kommunikatører
Bootcamp i fotografi – for kommunikatører

En dags intensiv kursus for dig, som skal i gang med at fotografere seriøst og gerne vil opgradere fra mobiltelefonen.

Måske du også har det sådan:

  • Du bliver bedt om tage billeder i dit job men det er svært at få gode resultater
  • Du vil gerne videre end snapshots med mobiltelefonen men ved ikke hvordan
  • Hvis du kunne tage lidt bedre billeder, ville det åbne nye muligheder i dit arbejde

 

Kan du nikke genkendende til det?

 

Så tag med vores en dags Bootcamp i fotografi.

 

Workshoppen er lavet for dig, som er journalist, kommunikatør, arbejder med markedsføring, SoMe eller bare har behov for at blive bedre venner med fotografiet, som en del af dit arbejde.

”Det er bare at tage et billede”

Vi er nogle af Danmarks mest erfarne undervisere i fotografi og vi ved alt om, hvor nemt det lyder og hvorsvært det i virkeligheden er.

Derfor har vi skræddersyet dette lynkursus til dig, som har brug for at komme over din usikkerhed og de første begynder vanskeligheder.

Med udgangspunkt i vores omfattende erfaring, som professionelle fotografer og undervisere, har vi skræddersyet en intensiv og sjov dag med skarp fokus på, hvordan du i praksis løser de mest almindelige opgaver. Du får tilsendt materiale inden workshoppens opstart, der skal læses igennem som forberedelse.

Vi tager udgangspunkt i, at du ikke er, eller nødvendigvis skal være, professionel fotograf, og dagen er derfor bygget op omkring præcise, letforståelige anvisninger og eksempler på, hvordan man løser simple opgaver med minimalt udstyr i en brugbar kvalitet, som du vil være stolt af at aflevere.

Antal deltagere
10
Hvornår

29. oktober 2024 + en opfølgende online mentorsession

Vi begynder kl. 10, så dem der kommer kørende fra resten af landet kan nå det.

Undervisningen slutter ca. kl. 17.


Alle datoer - Klik på pilen og se alle dagene
Hvor

Frederiksborggade 20B, 3. th.

1360 København K.

Pris

Prisen er 4.500 + moms.

Beløbet kan betales i op til 3 månedlige rater.


Hvis din arbejdsplads er medlem af Pressens Uddannelsesfond kan du opnå støtte. Der er også andre mulighed for at opnå tilskud - se under punktet "Tilskud og betaling".

Deltager krav

Bootcamp i fotografi er en nyttigt workshop for alle journalister, kommunikatører og SoMe content producer. Workshoppen henvender sig til dig, der ikke for alvor har prøvet at arbejde med fotografi før eller som har de første erfaringer og nu vil have fundamentet på plads og mere inspiration til arbejdet.

Praktisk information

Workshoppen er et mix af oplæg, øvelser, feedback, refleksion og inspiration.

Du skal medbringe et kamera og en bærbar computer eller notesbog.

Tilskud og betaling

DU OPNÅR

  • At blive fortrolig med kameraets grundlæggende funktioner
  • At få en simpel skudsikker værktøjskasse og et simpelt set-up med minimal kompleksitet, som dækker dine basale behov.
  • At lære, hvordan brændvidde og afstand fuldkommen kan ændre dit fotografi
  • At lære alle de små professionelle tips og tricks, du sikkert aldrig har tænkt over, men som meget let kan løfte kvaliteten af dine billeder dramatisk.HER ER HVAD DU FÅR

• En dags intensiv workshop i fotografi med to top professionelle fotografer og undervisere

• Lækker forplejning med kaffe, the, vand, frugt, chokolade og frokost

• Handout materiale med opfølgning fra undervisningen

• Adgang til en lukket support netværksgruppe efter workshoppen

• En opfølgende 1-1 online coaching session en måned efter workshoppen er slut, der sikrer din udviklingDET FÅR DU UD AF WORKSHOPPEN

 

Bliv fortrolig med dit kamera

Lyder tid, blænde, brændvidde og iso indviklet? Det er det ikke. Du lærer, hvordan du bruger, få enkle indstillinger, så du kan glemme teknikken og koncentrere dig om at tage bedrebilleder!

 

Lær at vælge udstyr

Indkøb af kamera og objektiver kanvære lidt af en jungle at finde rundt i. Du får en hurtig gennemgang af præcishvilke overvejelser, der er vigtige, når du vælger udstyr.

 

 


Tips til at arbejde med komposition og lys

Når du tager billeder, er det ikkeligegyldigt hvad der er i rammen, når du trykker på knappen. Lær hvordan du undgår de mest almindelige dødssynder og løft kvaliteten af dine billeder med få, enkle tips.

Genvejen til bedre portrætter

10 gode råd til, hvordan du hurtigtlaver langt bedre portrætter. Vi introducerer dig til portrætfotografiets 10 bud.

Et fotografisk cheat sheet

Efter endt workshop har du en langtbedre forståelse for, hvad der er do’s and dont’s, når du tager billeder og vil have masser af tricks i baglommen, så du kan lave dine næste fotograferingerlangt mere sikkert.

No items found.
Det siger deltagere fra tidligere workshops
På 4 uger har jeg rykket mit fotografi længere end på 30 år
Hvis du vil noget med dit portrætfotografi, kommer du ikke uden om Helga Theilgaard! På de 4 ugers onlineforløb i personinstruktion har jeg rykket mit fotografi længere end de foregående 30 år. Med en kærlig og fast hånd i en fløjlshandske er jeg blevet udfordret, sat tilbage og derefter opmuntret og rost, for det jeg har rykket mit fotografi på.
Carsten Høi
Fotograf
Har løftet mit fotografiske arbejde et niveau eller to
Denne workshop kan jeg kun anbefale på det varmeste – det har løftet mit fotografiske arbejde et niveau eller to, og øget glæden ved at arbejde med portrættering af mennesker. Tak for nogle spændende dage.
Inger Ulrich
Fotograf
Kan hvile i at være fotograf
Jeg føler mig meget mere sikker som fotograf. Jeg føler jeg ER fotograf. Jeg er ikke bange for at fucke op som jeg har været tidligere. Jeg føler virkelig nu at jeg kan hvile i at være fotograf!
Thorleif Ravnbak
Journalist og fotograf
Et enestående og meget inspirerende kursusforløb
Jeg blev jo nærmest blæst bag over af Michael, der er en fantastisk underviser, som øser ødselt af sin enorme viden, og gør det meget pædagogisk, og i et imponerende tempo.
Svend Thomsen
Fotograf
Vildt, hvad dine metoder kan
Jeg har eksperimenteret med at arbejde med personinstruktion. Jeg har aldrig tidligere haft så meget styr på min fotografering og fået så stor en variation af forskellige udtryk – det er vildt, hvad dine metoder kan
Diana Holm
Pressefotograf
Intense, kompetente og inspirerende
I er intense, kompetentente og inspirerende som undervisere, og jeg har virkelig fået øjnene op for alle detaljerne. Tak for en fantastisk workshop.
Lars Sandager Ramlow
Redaktør på Frederiksborg Amts Avis
Forløbet er SÅ fedt
Min model reagerede virkelig godt på personinstruktionen, og jeg kunne tydeligt se forandringerne og udtryk i ansigtet. Det her forløb er SÅ fedt og mega lærerigt.
Line Kongsted Jensen
Fotograf
THEILGAARD ACADEMY
Om Helga Theilgaard

Jeg er billedkunstner og fotograf og har igennem de seneste 15 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser – senest med udstillingerne "I´m here now " og “De Rodløse – vi der er tilbage”.

Derudover arbejder jeg med formidling i kunst og fotografi gennem workshops og foredrag og har hjulpet hundredvis af professionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder.

Jeg er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana og European Film College.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

helga@theilgaardacademy.com eller

telefon 26 84 40 43

Om Michael Elmkjær Madsen

Jeg er fotograf og billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop.

Jeg er uddannet fotojournalist og har arbejdet som fotograf i over 20 år for magasiner, forlag og virksomheder.

Sideløbende hermed har jeg specialiseret mig i efterbehandling og retouchering af portrætter og finishing af fine-art prints til museer og udstillinger. Derudover arbejder jeg med egne værker.

Jeg har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

michael@theilgaardacademy.com  eller

telefon 31 79 94 79

Har du spørgsmål eller er du i tvivl?
Book tid til en gratis samtale!