Tag stærke portrætter
Tag stærke portrætter

Elsker du at fotografere portrætter med et stærkt udtryk, der brænder igennem?

Som medieprofessionel leverer du kvalitet til dine kunder. Fotograferer skarpe, kommunikerende og velovervejede billeder. Men er dine portrætter af den samme høje kvalitet?

Så har du det måske ligesom mange andre af dine kollegaer:

  • Du får ikke rigtig gjort noget for at udvikle dig fagligt, fordi du har for travlt og det drukner i hverdagens andre gøremål.
  • Du arbejder under et konstant tidspres og laver derfor de samme portrætter igen og igen.
  • Eller måske du næsten har opgivet at arbejde med dine portrætter, fordi du mister kontrollen?

Med andre ord…du kunne godt bruge inspiration til at løfte kvaliteten af dine billeder. Så dine portrætter bliver smukke. Stemningsfyldte. Skiller sig ud. Og løfter sig over gennemsnittet.

Spørgsmålet er bare…Hvad skal du SÅ gøre?

Det har vi et kvalificeret bud på.

Deltag i vores workshop i portrætfotografi for medieprofessionelle og stil skarpt på din faglige udvikling med et frirum fra dagligdagens ræs. Du får mulighed for at få en inspirerende 3 dage sammen med dine kollegaer og fornyet energi til dit daglige arbejde.

Med denne intensive workshop vil vi løfte kvaliteten af dine portrætter ved at give dig en række metoder og værktøjer til at blive mere bevidst i arbejdet med at portrættere et menneske og skabe et virkningsfuldt portræt.

Med udgangspunkt i det personlige portrætfotografi, prøver du at arbejde med Helga Theilgaards unikke og effektive metoder til personinstruktion. Vi vil gå i dybden med de psykologiske aspekter af portrætfotografiet og vi vil lægge vægt på at du lærer hvordan du i praksis kan anvende metoderne i en travl hverdag for at skabe vedkommende, personlige og nærværende billeder.

Derudover vil du arbejde med nogen af de specielle udfordringer, som portrætfotografiet byder på, når det gælder lys og brugen af dette og  du vil få undervisning i efterbehandling og retouchering af portrættet og blive bevidst om, hvordan du rammer en helt bestemt stil og udtryk i dit færdige billede.

Antal deltagere
10
Hvornår

11.-13. sept. 2024

Alle datoer - Klik på pilen og se alle dagene
Hvor

Frederiksborggade 20B, 3. th.

1360 København K.

Pris

Pris 8.999 kr. + moms

Deltager krav

Du medbringer dit eget kamera

Du brænder for at gå i detaljen med hele processen

Praktisk information
Tilskud og betaling

HER ER HVAD DU FÅR…


  • 3 dages intensiv undervisning inkl. lækker forplejning (9.900,-)
  • Support netværks Facebook gruppe (990,-)

  • Opfølgende 1-1 coaching session (værdi 1.500,-)

VÆRDI I ALT 12.390 + MOMS

DU BETALER…


KR. 8.999 + MOMS

BELØBET KAN BETALES OVER 1, 2, 3 ELLER 6 RATER

Modul 1
Lys
Lys

Forståelsen af lys er afgørende i arbejdet som fotograf, og det betyder alt, at man kan beherske og styre lyset, når man arbejder med portræt både på studie og særligt on-location.Teknisk arbejder vi med, hvordan du med enkle virkemidler og transportabelt lys kan lave en række belysningsteknikker, der på forskellig vis definerer og underbygger et menneskes karakter og udtryk, så du kan bruge lyset aktivt til at underbygge din fortælling.

Dag 2
Personinstruktion
Personinstruktion

Hvis et portræt skal være overbevisende og virkningsfuldt skal det have et dybere lag af nærhed og menneskelig genkendelighed. Redskabet er dig selv og din motivation og begrænsninger i mødet med den du portrætterer. Du lærer metoder til, hvordan man dirigerer et andet menneske ind i forskellige følelsesmæssige rum og tilstande, og hvordan din model kommer derhen, hvor udtrykket mærkes ægte og vedkommende

Dag 3
Billedbehandling
Billedbehandling

Det er vigtigt, at dit færdige portræt afspejler dit arbejde og den fortælling, du ønsker at formidle. Metoder til udvælgelsen af det bedste portræt er en essentiel del af denne proces, og lige så vigtigt som den efterfølgende billedbehandling og retouchering af portrættet. Vi gennemgår best practices og workflows, optimal RAW konvertering og kigger på, hvordan du takler typiske udfordringer såsom lav farvekontrast, hudtoner under høj iso og blandingslys, og de vil få demonstreret specielle teknikker til sort/hvid konvertering, retouch og efterkopiering af portrætter.

OPFØLGENDE MENTORSESSION
OPFØLGENDE MENTORSESSION

Alle deltagere får en personlig 1-1 session efter workshoppen, hvor du får mulighed for at få sparring på din videre proces med dit projekt og diskuterer de udfordringer og refleksioner, som er opstået på baggrund af workshoppen.

Det siger deltagere fra tidligere workshops
Kan nu portrættere hvem som helst
Helga som underviser er enormt dynamisk og imødekommende, men også med en god kant. Man får ikke lov til at hvile på laurbærbladene og kommer ud af sin komfortzone. Jeg har fået mange nye værktøjer til at fotografere, og nu føler jeg, at jeg kan portrættere hvem som helst
Simon Skipper
Fotojournalist
En kæmpe værdi for min virksomhed
Det har været spændende for mig at starte på uddannelsen og gå på et hold med kreativt fokus. I min hverdag som freelancer er jeg meget alene, og det har været godt at indgå i et kreativt samlende miljø over en længere periode med kompetent undervisning. Jeg føler mig bedre rustet til min hverdag som freelancefotograf, og det har en kæmpe værdi for min virksomhed.
Cæciliie Philipa Vibe Pedersen
fotojournalist
Intense, kompetente og inspirerende
I er intense, kompetentente og inspirerende som undervisere, og jeg har virkelig fået øjnene op for alle detaljerne. Tak for en fantastisk workshop.
Lars Sandager Ramlow
Redaktør på Frederiksborg Amts Avis
Jeg er gået fra 1 til 1000
Jeg tror, jeg gik fra 1 til 100, da jeg første gang tog en workshop hos Helga. Nu med denne Master i Portrætfotografi er jeg nok nærmere 1000. Undervisningen er spændende og utrolig lærerig på alle fronter, gode opgaver, og efterkritikken er virkelig brugbar. Jeg kan kun anbefale at deltage, hvis man vil videreudvikle sig, flytte sine grænser og ud, hvor man ikke altid kan bunde.
Ingrid Riis
fotograf
Fra 0 til 200 på Photoshop
Jeg har lært afsindig meget Photoshop. Michael har givet mig en måde at strukturere mine filer på, hvor jeg ligesom før tog det lidt på må og få og rodede rundt. Nu er der bare totalt styr på det. Det har været helt fantastisk.
Elsebeth Spangsberg
Fotograf
Forløbet er SÅ fedt
Min model reagerede virkelig godt på personinstruktionen, og jeg kunne tydeligt se forandringerne og udtryk i ansigtet. Det her forløb er SÅ fedt og mega lærerigt.
Line Kongsted Jensen
Fotograf
THEILGAARD ACADEMY
Om Helga Theilgaard

Jeg er fotograf og har igennem de seneste 15 år stået bag en række markante landsdækkende udstillinger og bogudgivelser – senest med udstillingen “De Rodløse – vi der er tilbage”.

Derudover arbejder jeg med formidling i kunst og fotografi gennem workshops og foredrag og har hjulpet hundredvis af professionelle, selvstændige og spirende fotografer med at definere deres fotografiske sprog og få succes med deres billeder.

Jeg er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov og fra Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

helga@theilgaardacademy.com eller

telefon 26 84 40 43

Om Michael Elmkjær Madsen

Jeg er fotograf og billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop.

Jeg er uddannet fotojournalist og har arbejdet som fotograf i over 20 år for magasiner, forlag og virksomheder.

Sideløbende hermed har jeg specialiseret mig i efterbehandling og retouchering af portrætter og finishing af fine-art prints til museer og udstillinger. Derudover arbejder jeg med egne værker.

Jeg har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på

michael@theilgaardacademy.com  eller

telefon 31 79 94 79

Har du spørgsmål eller er du i tvivl?
Book tid til en gratis samtale!